INGREDIENTS: 4 hamburgueses, 8 ous de guatlla, 1 pot de salsa tàrtara (opcional), farina, 1 ou, pa ratllat, oli d'oliva.
PREPARACIÓ: en primer lloc farem els ous de guatlla, els posarem a una cassola en aigua, una mica de vinagre i sal, quan comenci a bullir esperarem tres minuts, els refredarem i els pelarem.
Embolicarem cada ou en part de la carn de l'hamburguesa, o sigui en cada hamburguesa haurem d'embolicar dos ous, farem una bola petita com si es tractés d'una mandonguilla, les passarem per farina, ou batut i pa ratllat i les fregirem amb oli ben calent, un parell de minuts aproximadament.
Tallarem les mandonguilles per la meitat, per tal que es vegin els tres colors: la carn, la clara i el rovell.
Les posem al plat acompanyades d'enciam de diferents tipus i de la salsa tàrtara. Si ho preferim podem prescindir de la salsa tàrtara i amanir l'enciam en oli i vinagre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada