
mig litre de suc de taronja
4 ous
25 gr. de maizena
180 gr. de sucre
sucre moreno
PREPARACIÓ:
Batem els ous amb el sucre. Separem un got de suc i dissolem la maizena per tal que no es facin grumolls.
Posem un caso al foc amb el suc restant, els ous i el got de suc en maizena i anem remenant sense parar fins que espesseixi.
Ho repartim en motlles individuals, tirem sucre moreno per sobre i ho flamegem, com si es tractés de crema catalana.
Ho repartim en motlles individuals, tirem sucre moreno per sobre i ho flamegem, com si es tractés de crema catalana.
La manera de preparar-ho és la mateixa que si fessim una crema amb llet.
Aquesta crema també la podem fer en suc de mandarina, l'únic que cal tenir en compte és la dolçor de les mandarines.
Si estan molt dolces, com pot ser en aquesta época de l'any, només caldrà que hi posem dos cullerades de sucre.
Per aromatitzar-ho hi podem posar pell de llimona mentre ho estem elaborant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada