EMPANADILLES DE TONYINA AL FORN

INGREDIENTS: un paquet d'oblees d'empanadilla, dos llaunes de tonyina al natural, 2 ous durs, 4 o 5 cullerades de tomàquet fregit, pebrot vermell rostit, un ou batut.

PREPARACIÓ: xafem en una forquilla els ous durs, trèiem el suc de la tonyina i l'esmicolem, tallem el pebrot en trossets ben petits, mesclem tots els ingredients i afegim el tomàquet, hem de procurar que la mescla de tots els ingredients no quedi ni massa espessa ni massa clara.
Escamparem les oblees i posarem una cullerada del farcit a sobre de casa una, les plegarem i en una forquilla segellarem les vores per a que no s'obrin. Disposarem les empanadilles en una safata de forn amb paper vegetal i les pintarem amb l'ou batut.
Introduirem les empanadilles al forn precalentat a 180º i un cop estiguin daurades les traurem. Les podem acompanyar d'amanida o servir-les com entrant.
Al estar fetes al forn són menys calòriques i més sanes.
Si ens sobra pasta del farcit la podem posar a sobre de torradetes o dintre de niuets de pasta fullada.  
            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada