MIL FULLS DE SÍNDRIA I FORMATGE FRESC

INGREDIENTS: 1 síndria, 150 gr. de formatge fresc tipus burgos, menta.

PREPARACIÓ: Partim la síndria per la meitat, tallem un parell de rodanxes i retirem en compte la pell i les llavors i les partim en triangles de la mateixa mida.
A continuació tallem el formatge fresc en triangles, procurant que siguin de la mateixa mida i gruix que els de la síndria.
Muntem el mil fulls col·locant un triangle de formatge entre dos porcions de síndria (tal com mostra la imatge). Decorem amb unes fulletes de menta.
Podem aprofitar els retalls que ens han sobrat de la sindria preparant una beguda molt refrescant, només hem de triturar-los i afegir una miqueta de suc de llimona. El posem a una botella de plàstic i el guardem a la nevera fins el moment d'utilitzar-lo.     

Saps que! La síndria és una fruita d'estiu amb moltes propietats hidratants. La seva aportació calòrica és molt baixa (per cada 100 grams conté només 30 calories), està lliure de greix i colesterol, en canvi és rica en minerals com el potassi i el magnesi.
Encara que tingui efectes diürètics i depuratius per la seva gran quantitat d'aigua, la síndria posseeix múltiples propietats beneficioses per a l'organisme. El seu alt contingut n vitamines A, C, E, D, niacina, tiamina, B6, B12, àcid pantotènic i antioxidants, ajuden a conservar la pell en bon estat i tenir uns cabells brillants, així com protegir dels rajos solars permetent lluir un bronzejat segur, bonic i durador.
Mostrando 20151018_103251.jpg
Imatge: llibre Dieta Exprés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada