PIRULETES DE PASTA FULLADA AMB PERNIL DOLÇ I FORMATGE


INGREDIENTS: 1 làmina de pasta fullada, pernil dolç, formatge ratllat (jo utilitzo la mescla de quatre formatges, li dona molt bon sabor, però sempre heu de tenir en compte el que us agradi més a vosaltres a l'hora de preparar un plat),1 ou batut.

PREPARACIÓ: Posarem la pasta fullada a sobre de paper vegetal, podem fer servir el mateix que ja porta quan el comprem, li posarem el formatge ratllat per damunt i a sobre del formatge el     pernil dolç, ho enrotllarem formant un cilindre, l'embolicarem amb el mateix paper i ho posarem durant un quart d'hora aproximadament al congelador, el traurem del congelador i anirem tallant a rodanxes d'un centímetre aproximadament, ho posarem en una safata de forn, sempre amb paper vegetal, així no se'ns enganxarà a la safata, i amb l'ajuda d'un pinzell pintarem les piruletes amb l'ou batut per sobre i pels costats.

Recordeu que el forn ha d'estar escalfat quan les poseu a dintre, la temperatura adequada seria d'uns 180 graus. Les heu de tenir al forn fins que veieu que estan cuites, han d'agafar un color daurat. Quan les traieu del forn les claveu en broquetes de fusta i les poseu en un recipient on es puguin aguantar sense caure, com podeu veure a la fotografia, també les podeu posar en un plat com a la segona imatge.

Estic segura que uns agradaran molt!!!               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada