PREPARACIÓ: bullim els espaguetis, mentre a un altra cassola, en un rajolí d'oli fregim la dent d'all i la pesteta, durant un minut a foc mig, quan l'all tingui un color daurat el traurem de la cassola, en aquest oli hi tirarem la pasta acabada de bullir, li donarem un parell de voltes a la pasta per tal que s'impregni de l'oli i el bitxo. Per últim posarem les escopinyes (sense el suc), una miqueta de sal i servirem immediatament.
Les escopinyes també poden ser fresques, però llavors el plat ens portarà més temps d'elaborar.
Tingueu en compte que si les preferiu fresques, les heu de posar dintre d'un bol en aigua i sal, per tal que solten tota la sorra (sinó ens podrien arruïnar el plat), després les posaríem en una cassola per fer-les al vapor i les separaríem de la closca.
Important: Les escopinyes destaquen per la seua baixa aportació de grasses i per tant de calories. Cal remarcar que les calories poden augmentar en funció de com les cuinem, la millor opció per suposat és al vapor. Aporten una interessant quantitat de proteïnes, per la qual cosa contenen tots els aminoàcids essencials. Destaca en especial la presència de ferro, aportant inclús mes quantitat que 100 grams de carn de vaca
Moltes gràcies!!! he fet una ullada a les receptes i t'aseguro que aquesta i moltes de les altres les provaré. Són fàcils i fan una pinta de ser bonissimes.
ResponEliminaJa t'anire seguint per veure quines receptes són noves.